În acest sfârşit de săptămână bucureştenii sunt aşteptaţi la cea de-a doua ediţie a "Târgului care...rupe gura târgului. Dansează pe arome tradiţionale!", o petrecere cu muzică, dansuri şi gustări care durează timp de trei zile.
La Târgul din curtea interioară a Muzeului Naţional al Ţăranului Român, situat în zona centrală a Capitalei (Piaţa Victoriei), vor fi prezenţi peste 40 de producători din diferite zone ale ţării cu cele mai alese bucate, printre care amintim brânza de capră cu nuci, brânză ecologică, brânză în coajă de brad, halviţă gumoasă, colac secuiesc trecut prin miere, nucă sau alune crocante după o reţetă unică, zacuscă de vinete şi fasole, gogonele şi castraveciori muraţi, tocană de legume delicioasă, pâine coaptă pe vatră, lipie şi turtiţe româneşti, împletituri tradiţionale, turtă dulce, prăjituri proaspete de casă cu gemuri şi dulceţuri, cozonac cu nucă, rahat şi stafide, covrigi săraţi, fructe şi legume proaspete, muşchiuleţ şi costiţă afumată de casă, cârnaţ ţărănesc de casă, etc.
C.P. În acest sfârşit de săptămână bucureştenii sunt aşteptaţi la cea de-a doua ediţie a "Târgului care...rupe gura târgului. Dansează pe arome tradiţionale!", o petrecere cu muzică, dansuri şi gustări care durează timp de trei zile.
La Târgul din curtea interioară a Muzeului Naţional al Ţăranului Român, situat în zona centrală a Capitalei (Piaţa Victoriei), vor fi prezenţi peste 40 de producători din diferite zone ale ţării cu cele mai alese bucate, printre care amintim brânza de capră cu nuci, brânză ecologică, brânză în coajă de brad, halviţă gumoasă, colac secuiesc trecut prin miere, nucă sau alune crocante după o reţetă unică, zacuscă de vinete şi fasole, gogonele şi castraveciori muraţi, tocană de legume delicioasă, pâine coaptă pe vatră, lipie şi turtiţe româneşti, împletituri tradiţionale, turtă dulce, prăjituri proaspete de casă cu gemuri şi d