Liga I
Universitatea 1
FC Timişoara 1
Stadion „Ion Oblemenco“, spectatori - 18.000.
Au marcat: Alex Piţurcă (‘53), Zicu (‘90+2).
Universitatea: Silviu Lung jr. - Dănănae, V. Găman, Iliev, Ciucă - Lopes, Dilevski - Prepeliţă - M. Roman (‘60, Bărboianu), Alex. Piţurcă (‘76, Stoianof), Mihai Costea (‘89, Firţulescu). Antrenor: Aurel Ţicleanu.
FC Timişoara: Taborda - Scutaru (‘61, Tameş), Luchin, Cisovski, Sepsi - Alexa, Bourceanu - Goga (‘46, Contra), Magera, Curtean (‘64, Zicu) - Axente. Antrenor: Vladimir Petrovici.
Cartonaşe galbene: Lopes, Prepeliţă, Stoianof/Axente, Bourceanu, Cisovski.
Au arbitrat: Augustus Constantin - Oct. Şovre, Ad. Vidan.
Ştiinţa, revenită pe „Ion Oblemenco“, a condus Timişoara până în minutul 90, dar Zicu, în minutul doi al prelungirilor, a egalat la capătul unui meci pe care oltenii l-au controlat şi ar fi meritat totuşi victoria.
După ruşinea de la Buzău, Ţicleanu a încercat duminică seară o altă formaţie de start, cu brazilianul Lopes la mijloc (debut la Universitatea), iar în atac, pe postul lui Florin Costea, cu Mihai Roman titular, deşi acesta abia a contabilizat două prezenţe sporadice în echipa Craiovei, el debutând în formaţia Craiovei în epoca Eugen Neagoe. Gîngioveanu şi Dina au fost şi au rămas rezerve, în timp ce „rebelul“ Wobay nu a fost inclus în lotul pentru acest derbi al provinciei. Reveniţi acasă, oltenii au avut parte de o susţinere deosebită a fanilor. „Acolo sunt ei puternici, la Craiova. E o echipă care se autodepăşeşte în faţa publicului“, a ţinut să remarce, după meci, şi patronul Timişoarei, Marian Iancu.
Prima repriză a fost destul de echilibrată, cu câteva oportunităţi la ambele porţi (Piţurcă, M. Costea, Prepeliţă /Alexa) şi cu un Silviu Lung pe fază, ca de obicei. Goalkeeperul gazdelor era să fie învins de...Iliev, acesta fiind la un pas de autogo