Brânza de capră cu nuci, brânza ecologică, brânza în coajă de brad, colacul secuiesc trecut prin miere, zacusca de vinete şi fasole, gogonelele şi castraveciorii muraţi, tocana de legume delicioasă, pâinea coaptă pe vatră, lipia şi turtiţele româneşti, prăjiturile proaspete de casă cu gemuri şi dulceţuri, cozonacii cu nucă, rahat şi stafide, fructele şi legumele proaspete, muşchiuleţul şi costiţa afumată de casă, pateurile cu măsline, braga turcească etc. sunt doar câteva dintre preparatele culinare disponibile la târg.
Pe lângă savoarea bucatelor, participanţii se vor bucura de o petrecere pe cinste, cu muzică şi dansuri tradiţionale. Evenimentul se desfăşoară până duminică, în curtea Muzeului Naţional al Ţăranului Român, între orele 10.00 - 20.00. Intrarea este liberă
Brânza de capră cu nuci, brânza ecologică, brânza în coajă de brad, colacul secuiesc trecut prin miere, zacusca de vinete şi fasole, gogonelele şi castraveciorii muraţi, tocana de legume delicioasă, pâinea coaptă pe vatră, lipia şi turtiţele româneşti, prăjiturile proaspete de casă cu gemuri şi dulceţuri, cozonacii cu nucă, rahat şi stafide, fructele şi legumele proaspete, muşchiuleţul şi costiţa afumată de casă, pateurile cu măsline, braga turcească etc. sunt doar câteva dintre preparatele culinare disponibile la târg.
Pe lângă savoarea bucatelor, participanţii se vor bucura de o petrecere pe cinste, cu muzică şi dansuri tradiţionale. Evenimentul se desfăşoară până duminică, în curtea Muzeului Naţional al Ţăranului Român, între orele 10.00 - 20.00. Intrarea este liberă