Mai mulţi angajaţi care lucrau la reabilitar ea termică a unui bloc din Capitală, în baza unui contract finanţat de Primăria Sectorului 2, au fost identificaţi de Inspecţia Muncii ca lucrând la negru. Angajatorii ar putea primi amenzi între 3.000 şi 4.000 de lei pentru fiecare muncitor.
După apariţia în RL a articolului „Cum finanţează Primăria Sectorului 2 munca la negru" în care prezentam cazul unor muncitori care-şi acuzau patronul că nu le-a făcut forme legale şi nu i-a mai plătit de două luni, inspectorii ITM Bucureşti au efectuat două controale pe şantierul respectiv, situat pe Bulevardul Mihai Bravu. „Cu această ocazie, inspectorii de muncă au identificat lucrători care au menţionat în scris, în declaraţii, că nu au semnat contracte individuale de muncă în formă scrisă. Ei au declarat că au lucrat acolo pentru firma SC Drăgan Serv SRL. Deoarece această firmă are sediul în Ilfov, dosarul a fost trimis colegilor de la ITM Ilfov spre finalizare", a declarat inspectorul şef al ITM Bucureşti, Constantin Bujor.
Titularul contractului de reabilitare termică a blocului de pe Mihai Bravu este firma Rom Service Construct, care a câştigat licitaţia pentru mai multe imobile, valoarea totală a lucrărilor ridicându-se la 3,5 milioane de euro. Biroul de Presă al Primăriei Sectorului 2 a declarat că în contractul încheiat cu firma Rom Service Construct, există o clauză potrivit căreia aceasta nu poate subcontracta lucrarea sau o parte din aceasta, fără acordul Primăriei Sectorului 2. Patronul firmei Rom Service Construct ne-a declarat că nu a subcontractat lucrarea, fapt confirmat iniţial şi de primărie care ne-a precizat că Rom Service Construct nu a solicitat un acord în acest sens. Cu toate acestea, conducerea ITM Bucureşti susţine în comunicatul pe care ni l-a trimis că pe şantier a găsit muncitori de la trei firme: Rom Service Construct, Drăgan Serv şi And