Inspectorii ANSVSA au luat la puricat 106 restaurante, 18 braserii, 9 bufete, 8 patiserii, 17 fast-food-uri si 23 de magazine alimentare din statiunile Mamaia, Neptun, Jupiter, Olimp, Eforie Nord, Eforie Sud si Cap Aurora. In urma verificarilor demarate in doar sase zile, in perioada 09 ? 15 august, acestia au dat sapte avertismente si au amendat 15 agenti economici, valoarea totala a sanctiunilor ajungand la 12.000 de lei. Principalele probleme depistate de inspectorii ANSVSA au fost: nerespectarea regulilor de igiena privind manipularea si depozitarea produselor alimentare, intretinerea necorespunzatoare a spatiilor de productie, depozitare si valorificare a produselor. De asemenea, s-au constatat nereguli si in ceea ce priveste ambalarea si etichetarea produselor alimentare, respectarea fluxului tehnologic si a lantului frigorific.
Ce faci daca nu esti multumit de calitatea preparatelor?
In cazul in care nu esti multumit de calitatea produselor sau sesizezi anumite nereguli in ceea ce priveste siguranta alimentelor, poti face reclamatie la numarul de telefon al call center-ului ANSVSA ? 0800.826.787. Aici poti apela oricand, la orice ora, fara sa platesti. Inspectorii ANSVSA au luat la puricat 106 restaurante, 18 braserii, 9 bufete, 8 patiserii, 17 fast-food-uri si 23 de magazine alimentare din statiunile Mamaia, Neptun, Jupiter, Olimp, Eforie Nord, Eforie Sud si Cap Aurora. In urma verificarilor demarate in doar sase zile, in perioada 09 ? 15 august, acestia au dat sapte avertismente si au amendat 15 agenti economici, valoarea totala a sanctiunilor ajungand la 12.000 de lei. Principalele probleme depistate de inspectorii ANSVSA au fost: nerespectarea regulilor de igiena privind manipularea si depozitarea produselor alimentare, intretinerea necorespunzatoare a spatiilor de productie, depozitare si valorificare a produselor. De asemene