Se numeste Yvonne Simon, are 33 de ani si este una dintre cele mai ghinioniste persoane din lume. A descoperit ca sufera de cateva alergii in copilarie, iar acum numarul acestora a ajuns la 38.
Cum era de asteptat, cele mai multe probleme le are din cauza alimentelor, asa ca meniul nu este prea variat: apa filtrata, linte, orez brun, morcovi si mere. In rest, nefericita Yvonne este alergica la cam tot ce exista prin frigider sau camara: la bauturi acidulate, ciocolata, ceapa, nuci, alune, ceai, cafea, portocale, rosii, paste fainoase, ulei de floarea soarelui, lactate, grau, paine, dul-ciuri si diferite tipuri de carne. Daca vede sau atinge aceste produse, se umple imediat de urticarie si incepe sa transpire, iar daca ia macar o inghititura din cele enumerate mai sus, moare pe loc.
In plus, Yvonne nu suporta nici macar atingerea ploii, parfumul ori pudra de talc si ca sa poata pune mana fara sa i se faca rau pe bancnote, monede, ziare ori carti trebuie sa poarte in permanenta manusi. Se numeste Yvonne Simon, are 33 de ani si este una dintre cele mai ghinioniste persoane din lume. A descoperit ca sufera de cateva alergii in copilarie, iar acum numarul acestora a ajuns la 38.
Cum era de asteptat, cele mai multe probleme le are din cauza alimentelor, asa ca meniul nu este prea variat: apa filtrata, linte, orez brun, morcovi si mere. In rest, nefericita Yvonne este alergica la cam tot ce exista prin frigider sau camara: la bauturi acidulate, ciocolata, ceapa, nuci, alune, ceai, cafea, portocale, rosii, paste fainoase, ulei de floarea soarelui, lactate, grau, paine, dul-ciuri si diferite tipuri de carne. Daca vede sau atinge aceste produse, se umple imediat de urticarie si incepe sa transpire, iar daca ia macar o inghititura din cele enumerate mai sus, moare pe loc.
In plus, Yvonne nu suporta nici macar atingerea ploii, parfumul ori pudra de talc s