O nouă ediţie a Târgului Slow Food se deschide în acest week-end, în Piaţa Sfatului. Cea de-a XVIII-a ediţie a târgului continuă în coordonatele binecunoscute. 30 de producători din toată ţara vă aşteaptă la standuri cu produse alimentare din cele mai diverse, în intervalul orar 10.00-16.00. Totuşi, anunţă organizatorii, dacă vremea va ţine cu ei, s-ar putea să găsiţi porţile târgului deschise şi până la ora 18.00. Noutăţile ediţiei, potrivit organizatorilor, sunt printre altele mierea de brusture şi valeriană (Octavian Moldovan), uleiul de piper, mărar, uleiul din seminţe de bostan, berea de ghimbir (Paradisul Verde), brânza Tekeroi, cu maturare prelungită de 6-7 luni (Karpaten Milk), struguri din podgoria Dealul Mare şi fructele de sezon (Familia Ciurte).
De la târgul Slow Food nu vor lipsi produsele din carne, brânzeturile, prăjiturile de casă, vinul, pălinca, conservele, gemurile, sucurile naturale sau specialităţile italieneşti.
Târgul este un proiect organizat de Asociaţia „Roadele Pamântului" şi Convivium-ul Slow Food Braşov, în parteneriat cu Primăria Braşov. Evenimentul este inclus în calendarul de evenimente dedicate celor 775 de ani de atestare documentară a Braşovului. O nouă ediţie a Târgului Slow Food se deschide în acest week-end, în Piaţa Sfatului. Cea de-a XVIII-a ediţie a târgului continuă în coordonatele binecunoscute. 30 de producători din toată ţara vă aşteaptă la standuri cu produse alimentare din cele mai diverse, în intervalul orar 10.00-16.00. Totuşi, anunţă organizatorii, dacă vremea va ţine cu ei, s-ar putea să găsiţi porţile târgului deschise şi până la ora 18.00. Noutăţile ediţiei, potrivit organizatorilor, sunt printre altele mierea de brusture şi valeriană (Octavian Moldovan), uleiul de piper, mărar, uleiul din seminţe de bostan, berea de ghimbir (Paradisul Verde), brânza Tekeroi, cu maturare prelungită de 6-7 luni (Karpat