Reşedinţa patronului Stelei din apropierea Guvernului României face parte din lista celor 300 de obiective turistice din Bucureşti.
Gigi Becali a reuşit să intre şi în proiectul "Bucureştiul într-o zi", lansat de Primărie! Reşedinţa lui de pe Aleea Alexandru din Bucureşti, cunoscută ca "Palatul lui Becali", a fost introdusă pe o hartă cu trasee turistice ale Capitalei, care au drept scop punerea în valoare a patrimoniului cultural şi turistic: 300 de obiective, împărţite pe 3 trasee, Şos. Kiseleff, Calea Victoriei şi Centru Vechi, care măsoară aproximativ 20 de kilometri. Printre acestea se numără Arcul de Triumf, Ateneul Român, Teatrul Naţional sau Palatul Parlamentului.
8 km are traseul din care face parte "Palatul Becali", alături de alte 43 de obiective printre care Parcul Herăstrău, Muzeul Satului, Muzeul Ţăranului Român, Sediul PSD, Sediul PDL
Liber pentru turişti!
"Nu ştiam despre acest proiect, dar vă spun cu mîna pe inimă că este o mîndrie pentru mine ca
"Vreau ca lumea să vină şi să convingă că ce avem noi aici e mult mai frumos decît muzeul Rodin din Paris! Am investit în el şi nu-mi pare rău!"
Gigi Becali
Casa Ion Manu, fostă Auschnitt, ridicată în 1915, este o copie fidelă a Muzeului Rodin din Paris (foto). Impresionantă prin masivitate şi prin elegantele ei decoraţiuni exterioare, clădirea a servit după război ca reşedinţă a lui Petru Groza, apoi a fost sediul Ambasadei Argentinei. Din 2006, aceasta a fost achiziţionată de Gigi Becali cu 7 milioane de euro.
Reşedinţa patronului Stelei din apropierea Guvernului României face parte din lista celor 300 de obiective turistice din Bu