Când aţi fost ultima dată într-o livadă de meri? Dar când aţi luat masa ultima dată într-o livadă de meri? Bănuim răspunsul, aşa că nu va mai chinuim cu întrebările...
CITEŞTE ŞI:
Cocktail cultural, în comuna sibiană Cârţa
Concerte, poveşti şi expoziţii, ingredientele cocktaiului cultural de la Alţâna
Ultimul brunch de vacanţă şi de vară va fi anul acesta în livada familiei Opriş din satul Boarta (comuna Seica Mare, judeţul Sibiu), începând de la ora 11:00. Toate specialităţile locale vor fi pe mese iar erele le veţi putea culege singuri direct din pom.
Urmeza o mini-excursie până în curtea Bisericii Reformate, unde, începând cu ora 14:00, Ansamblul Passeggio din Cluj-Napoca a pregătit un program de dansuri din Transilvania renascentistă, cu muzică veche şi costume de epocă, intitulat Ungaresca.
Sezonul de evenimente 2010 se apropie de final, însă mai sunt programate: ultimul cocktail cultural, din 4 septembrie, la Săsăuş, şi ultimul brunch, din 25 septembrie, la Agnita.
Transilvanian Brunch a apărut la începutul anului 2008, ca o iniţiativă a asociaţiei GAL Microregiunea Hartibaciu de cunoaştere reciprocă şi colaborare în Valea Hartibaciului, dar şi ca un exerciţiu de promovare a produselor locale (în special producători ai BioCoop Sibiu). Totodată, a fost un bun motiv de întâlnire multiculturală "în afară orelor de program” a celor care activează în turism, cultură, dezvoltare rurală şi socială, agricultura ecologică, renovare şi restaurare, branşe care într-un fel sau altul se completează şi se regăsesc în numeroase iniţiative şi proiecte actuale.
Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos: