Un studiu realizat in SUA a scos la iveala faptul ca un simplu condiment reduce considerabil riscul instalarii bolilor de inima si diabetului.
Mai precis, dupa cum au descoperit cercetatorii americani, o solutie de 250 de ml de apa si scortisoara, consumata in fiecare zi, scade riscul instalarii acestor boli cu 23%, dupa cum a aratat studiu realizat de Departamentul american al Agriculturii, relateaza Daily Mail.
Practic, scortisoara actioneaza in primul rand asupra glucozei din sange, reducand si cresterea in greutate, prevenind obezitatea si, implicit, riscul bolilor de inima si de diabet, se mentioneaza in cercetarea publicata in Journal of the American College of Nutrition.
Un studiu realizat in SUA a scos la iveala faptul ca un simplu condiment reduce considerabil riscul instalarii bolilor de inima si diabetului.
Mai precis, dupa cum au descoperit cercetatorii americani, o solutie de 250 de ml de apa si scortisoara, consumata in fiecare zi, scade riscul instalarii acestor boli cu 23%, dupa cum a aratat studiu realizat de Departamentul american al Agriculturii, relateaza Daily Mail.
Practic, scortisoara actioneaza in primul rand asupra glucozei din sange, reducand si cresterea in greutate, prevenind obezitatea si, implicit, riscul bolilor de inima si de diabet, se mentioneaza in cercetarea publicata in Journal of the American College of Nutrition.