A realizat sute de mii de fotografii până acum, iar cel mai mult i-a plăcut să fotografieze oraşele Milano şi Cairo.
Pasiunea pentru fotografie a moştenit-o de la părinţii săi, iar la zece ani a avut primul aparat de fotografiat. "Îmi plăcea foarte mult să fotografiez strada, oamenii care erau în continuă mişcare. Cu timpul a început să îmi placă rezultatul muncii mele şi am descoperit că şi cei din jurul meu apreciau ceea ce făceam", spune Sorin. Tănărul şi-a cultivat înclinaţia spre fotografie, citind albume de artă, pliante, cataloage şi cărţi de specialitate.
"Am învăţat foarte multe din citit şi din privitul lucrărilor altora, mult mai mult decât poate aş fi aflat dacă aş fi urmat cursuri de specialitate". Chiar dacă acum au apărut aparate digitale în locul celor pe film care erau acum câţiva ani, Sorin preferă să lucreze în continuare şi cu acestea. "Lucrez şi acum pe film pentru că acea imagine surprinsă nu poate fi prelucrată, ea ilustrează exact momentul când este realizată fotografia".
A fotografiat urmele Revoluţiei din ̀89
La sfârşitul lunii decembrie 1989, profitând de o excursie în Bucureşti, a imortalizat pe aparatul foto urmele Revoluţiei. "Am fotografiat diferite locaţii: Piaţa Palatului, Palatul Regal, Piaţa Universităţii, iar pozele redau armosfera din acele zile. Mi-a rămas şi acum în minte Piaţa Universităţii, unde ardeau lumânări în memoria celor care dispăruseră. Copil fiind atunci nu realizam, dar mai târziu m-au marcat mult mai mult acele fotografii".
Pe măsură ce a crescut, Sorin a început să descopere că sunt persoane în jurul lui care au aceleaşi pasiuni şi a început să se exteriorizeze în forumuri, bloguri şi cluburi de specialitate. "Activez de şapte-opt ani în lumea virtuală, acolo unde cei care se ocupă de fotografie comunică între ei şi învaţă unii de la alţii. Cea mai importantă este critica co