Absolvent de psihologie-sociologie, tânărul este pasionat de dansul modern şi chiar a pus bazele unei şcoli unde instruieşte peste 20 de adolecenţi ce au aceleaşi pasiuni.
Din clasa a doua a devenit membru al Ansamblului Folcloric „Ghiocelul“ din Călăraşi, sub directa îndrumare a regretatului coregraf Dumitru Savu. Aici a prins gustul pentru dans şi, alături de colegii săi, a activat ani buni în cadrul grupului. A reuşit să câştige peste 40 de premii în ţară şi peste hotare, în acea perioadă Ansamblul Folcloric „Ghiocelul“ fiind renumit în România. Câţiva ani mai târziu, Clement s-a înscris în trupa de dans modern „Sweet Dance“ care activa pe lângă teatru, sub coordonarea profesoarei Aura Bogatu. În anii de liceu a făcut parte din trupa de dans a liceului Ştirbei Vodă „6 Top Dance“, iar în ultimii doi în grupul „Tentaţii“.
Sacrificii Pe perioada facultăţii a descoperit însă că stitlul street-dance i se potriveşte ca o mănuşă şi a început să se perfecţioneze. De mai bine trei ani, Clement Odae are o diplomă în psihologie -sociologie. Deşi i-ar fi plăcut să rămână în Bucureşti, acolo unde şi-a petrecut anii de studenţie, a revenit pe meleagurile natale, convins fiind că poate împărtăşi semenilor din experienţa sa. Din 2007, tânărul încearcă să strângă banii necesari pentru deschiderea unui cabinet de psihologie şi să se specialize în terapii. „Nu vreau să fiu un psiholog care eliberează doar adeverinţe pentru cei care vor să se înscrie la cursurile pentru permisul auto. În oraş sunt puţini terapeuţi, specialişti preocupaţi de oamenii care au probleme“, a declarat tânărul. Până atunci însă, el a deschis o şcoală de street-dance care funcţionează la sala de fitness Cory Gym. Aici instruieşte în tainele dansului de stradă, de trei ori pe săptămână, peste 20 de tineri, cu vârste cuprinse între 10 şi 18 ani.
Suplinitor calificat Despre specificiul acestu