Femeia a adus ciocolata belgiană şi la Braşov şi a câştigat aurul la toate concursurile de produse de cofetărie, la care a participat în România.
Pasiunea pentru produsele de cofetărie a dobândit-o de la bunica ei, care pregătea toate prăjiturile pentru evenimentele ce se petreceau în satul prahovean în care locuia.
Îi plăcea să îşi ajute buinica în bucătărie, iar în clasa a V a a făcut şi prima prăjitură de una singură. Se numea „limbi de pisică", se turna în forme de bronz şi era specifică locului. „Este ciudat că nu am greşit niciodată cu nimic în privinţa prăjiturilor. Pe ce am pus mâna mi-a ieşit foarte bine. Întotdeauna am simţit o atracţie foarte mare să fac dulciuri", povesteşte Carmela.
Iniţial nu a făcut din pasiunea ei o meserie. Asta, până când patronul la care lucra, Mihai Anastasescu, aflat pe locul 150 în topul celor mai bogaţi oameni ai ţării, s-a hotărât să deschidă un laborator de cofetărie, inspirat fiind de dulciurile Carmelei. „Lucram ca vânzătoare şi la fiecare eveniment din familia lui eu îi pregăteam dulciuri şi torturi. De fiecare dată altceva. El a văzut că nu mai găseşte nicăieri ce îi pregătesc eu şi s-a hotărât să îşi înfiinţeze un laborator de produse de cofetărie la care m-a pus şefă ", mai adaugă ea.
Acesta a fost începutul unei cariere de succes pentru Carmela Dragomir. După numai un an a cumpărat de la patronul ei laboratorul şi a continuat afacerea care i-a adus un succes fulminant. „În 1994 - 1995 am început să fac şi primele calificări în domeniu, iar în 1996 am intrat în această afacere împreună cu încă un asociat. A urmat un drum lung de calificări. În Germania am făcut un curs de specializare prin care ne învăţau să lucrăm totul manual nu industrial, ceea ce înseamnă şi mai sănătos. La noi se lucra cu surogat de ciocolată, ceea ce înseamnă margarină, grăsimi vegetale, zahăr şi pudră de cacao. Eu am vrut s