• Membrii unei familii din Iasi, care au servit feluri diferite de mancare la restaurantul de la Hotel Traian, au avut diaree ore in sir • Practicile suspecte de la restaurantul Hotelului Traian au fost sanctionate si de inspectorii DSP, cu suma de 3.000 lei, deoarece angajatii de la unitatea patronata de omul de afaceri Danut Prisecariu nu au pastrat probe din mancarea ce fusese servita la o nunta
Oferta "Mananci cat poti cu 25 lei", de la restaurantul Hotelului Traian, este doar o cacealma. Asta sustine un iesean, care, in cursul acestei saptamani, in ziua de Sf. Maria, a facut neinspirata alegere de a servi pranzul alaturi de familie, la localul din centrul orasului. Ieseanul, care, deocamdata, a ales sa-si pastreze anonimatul, sustine ca atat el, cat si fiica, dar si sotia sa, au avut de suferit, dupa ce au servit masa la restaurantul Hotelului Traian. "Toata noaptea am stat la WC. Am suferit de diaree atat eu, cat si fiica si sotia mea. Am mers cu totii la masa, la restaurantul de la Traian. Eu am servit ciorba de peste, sotia ciorba de perisoare, iar fiica mea ciorba de burta. Si la felul doi, fiecare am ales un meniu diferit. Eu am mancat si iahnie de fasole. Nu se poate spune ca nu mi-a priit un fel de mancare, deoarece fiecare a mancat altceva, dar cu totii am avut probleme. Nici unul dintre noi nu a putut sa doarma, am avut diaree toata noaptea", a spus ieseanul nemultumit. Acesta mai sustine ca, la cateva ore de la masa, a simtit probleme digestive. "Ma scuzati de ceea ce va spun, dar simteam ca mi se intoarce mancarea si, mai tot timpul, imi venea sa ragai. Am crezuit ca totul se intampla de la ce am mancat eu, dar sotia mi-a spus ca are aceleasi simptome. Sincer sa va spun, parerea mea este ca acolo se pastreaza mancarea zile la rand si se da la servire, chiar daca nu mai este buna. Acolo, in restaurant, erau cateva zeci de familii, c