Umpleţi pieptul de pui dezosat cu un amestec format din toate ingredientele, adică brânză Cheddar, pesmet, cidru de mere şi cimbru proaspăt, apoi prăjiţi rulourile în unt până când se rumenesc şi carnea de pui se pătrunde. Ardeii graşi galbeni şi roşii se umplu cu sos din măsline, carne tocată de vită, dovlecei, usturoi pisat, scorţişoară, chimion şi stafide. Umpleţi ardeii şi daţi-i la cuptor până când legumele se înmoaie. Scobiţi dovleceii, pe care să îi umpleţi apoi cu un amestec format din bucăţele de cârnaţi, roşii tăiate cuburi (pot fi proaspete sau din conservă) şi bucăţi de ardei copţi. Dovleceii astfel preparaţi se dau puţin la cuptor, până când se frăgezesc, iar cârnaţii se pătrund. Arătoase şi gustoase, aceste preparate se pot servi şi calde şi reci.
Umpleţi pieptul de pui dezosat cu un amestec format din toate ingredientele, adică brânză Cheddar, pesmet, cidru de mere şi cimbru proaspăt, apoi prăjiţi rulourile în unt până când se rumenesc şi carnea de pui se pătrunde. Ardeii graşi galbeni şi roşii se umplu cu sos din măsline, carne tocată de vită, dovlecei, usturoi pisat, scorţişoară, chimion şi stafide. Umpleţi ardeii şi daţi-i la cuptor până când legumele se înmoaie. Scobiţi dovleceii, pe care să îi umpleţi apoi cu un amestec format din bucăţele de cârnaţi, roşii tăiate cuburi (pot fi proaspete sau din conservă) şi bucăţi de ardei copţi. Dovleceii astfel preparaţi se dau puţin la cuptor, până când se frăgezesc, iar cârnaţii se pătrund. Arătoase şi gustoase, aceste preparate se pot servi şi calde şi reci.