Fostul şef al Vămii Constanţa Sud Agigea , Iulian Teşeleanu, afacerist din tată-n fiu, are gusturi rafinate. Când vine vorba despre vin, Teşeleanu ştie ce să comande şi, mai ales, cum să savureze o licoare bună.
Ieri după-amiază, vameşul „avansat disciplinar" la Galaţi (unde nu se ştie exact dacă mai activează), dar cu siguranţă se ştie că detaşarea sa coincide cu un proces sensibil privind o captură de droguri, a ieşit în staţiunea Mamaia din municipiul Constanţa, alături de o doamnă. Probabil a simţit nevoia să ia masa, una prelungită, de vreo două ore, stropită cu vin şi taifasuri legate de afaceri - credem noi, căci despre starea vremii nu ar fi putut discuta. Locaţia aleasă de Teşeleanu - restaurantul Fattoria din staţiunea Mamaia, semn că vameşul apreciază stilul italian. Răsfăţul lui Teşeleanu în Mamaia este, pe de o parte, de înţeles: vameşul a avut o viaţă tumultuoasă, muncind pe brânci în America, unde descărca din camioane carne congelată, iar în paralel distribuia ziare, aşa că la revenirea în ţară nu i-a mai rămas decât să caute un trai mai dulce. A pus burta pe carte, a învăţat, a devenit vameş, şef de vamă, afacerist de succes prin tatăl său, iar acum... pensionar sau viitor pensionar care începe să-şi respecte orice toană, inclusiv aceea de a zăbovi ore în şir la o terasă, în bătaia soarelui de septembrie!
www.replicaonline.ro Fostul şef al Vămii Constanţa Sud Agigea , Iulian Teşeleanu, afacerist din tată-n fiu, are gusturi rafinate. Când vine vorba despre vin, Teşeleanu ştie ce să comande şi, mai ales, cum să savureze o licoare bună.
Ieri după-amiază, vameşul „avansat disciplinar" la Galaţi (unde nu se ştie exact dacă mai activează), dar cu siguranţă se ştie că detaşarea sa coincide cu un proces sensibil privind o captură de droguri, a ieşit în staţiunea Mamaia din municipiul Constanţa, alături de o doamnă. Probabil a si