Odata cu debutul anului universitar, respectiv pe 27 septembrie 2010, la Universitatea Al. I. Cuza (UAIC) si cantina studenteasca din campusul Titu Maiorescu isi va relua activitatea. De asemenea, desi in ultimul timp au fost o serie de scumpiri la produsele alimentare si la utilitati, tarifele la produsele comercializate si servite studentilor nu vor fi majorate decat in cazurile exceptionale. Astfel, in medie, daca un student, pentru un meniu complet la pranz, cheltuia zilnic aproximativ 10 lei, si in noul an universitar acesta va scoate din buzunar o suma asemanatoare. Cantina va fi deschisa zilnic, între orele 7.00 – 20.00. In acelasi timp, studentii universitatii platesc doar 50 la suta din pretul real al mancarii si cu 20 la suta mai putin decat profesorii si angajatii aparatului administrativ si de intretinere al universitatii. In acelasi timp, tinerii cazati în caminele Gaudeamus si Akademos au la dispozitie restaurantul propriu al caminului, meniul si preturile fiind asemanatoare cu cele din Titu Maiorescu. Modernizata complet anul trecut, cantina UAIC este printre cele mai moderne de care beneficiaza o institutie de invatamant superior din tara si pune la dispozitie si o zona de unde pot fi achizitionate produse de patiserie.
Odata cu debutul anului universitar, respectiv pe 27 septembrie 2010, la Universitatea Al. I. Cuza (UAIC) si cantina studenteasca din campusul Titu Maiorescu isi va relua activitatea. De asemenea, desi in ultimul timp au fost o serie de scumpiri la produsele alimentare si la utilitati, tarifele la produsele comercializate si servite studentilor nu vor fi majorate decat in cazurile exceptionale. Astfel, in medie, daca un student, pentru un meniu complet la pranz, cheltuia zilnic aproximativ 10 lei, si in noul an universitar acesta va scoate din buzunar o suma asemanatoare. Cantina va fi deschisa zilnic, între orele 7.00 – 20