A trăit cinci ani în Franţa şi acolo a învăţat să cunoască şi să iubească vinul. S-a întors acasă şi vrea ca din pământ românesc să scoată un vin care să uimească chiar şi gusturile fine ale francezilor.
A terminat Şcoala Centrală, profilul bilingv şi a primit o diplomă care era recunoscută în Franţa. Aşa că s-a decis uşor ca facultatea, mai specific Dreptul, să-l facă în Franţa cu gândul ca apoi să revină în ţară şi să profeseze. S-a angajat mai apoi la o firmă franceză care-i dădea oportunitatea să călătorească foarte mult, astfel încât o vreme a trăit în Polonia şi în Italia. Apoi a vrut să vină acasă. La întrebarea „de ce?” răspunde cu o naturaleţe dezarmantă: „Pentru că îmi place aici, am prieteni şi familie. Ştiu că lucrurile în ţara asta nu sunt cum ar trebui să fie dar le accept aşa”. Apoi a trebui să-şi deschidă o afacere şi de aici începe povestea „Corcova”.
Corcova lui Mihai Viteazu
A ales să facă vin, crezând că această activitate aduce mai mult cu un hobby relaxant, practicat în weekend. În urmă cu cinci ani, împreună cu asociatul său Michael Roy şi prin fonduri europene, a renovat cra,ele de la Corcova şi a cumpărat 12 hectare de pământ de la fostul IAS: A urmat an după an plantarea mai multor soiuri nobile, pe suprafeţe însumând astăzi 55 de hectare, după analize de sol făcute în Franţa. Soiurile alese precum Cabernet sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Chardonnay, Musac Ottonel sunt aduse din Franţa. „În secolele XV şI XVI arealul se bucura deja de un anumit presigiu, de vreme ce Mihai Viteazu încredinţa vii la Corcova boierilor săi apropiaţi. Adevărata glorie a fost însă cunoscută la Corcova la sfârşitul secolului XIX, graţie eforturilor fraţilor Bibescu. Numele Corcova este pomenit de însuşi Proust în scrisorile sale”, spune, cu mândrie, bărbatul.
Istoria renaşte
Datorita lui, istoria reîncepe. A moderniz