La Campionatul de Gătit în Aer Liber, etapa Cluj, organizat de Asociaţia Culturală EuroEst Alternativ şi World Association Of Chefs Societies, am descoperit, după ce emoţiile competiţiei gastronomice se stinseseră, echipa "Nişte ţărani". Condusă de Mircea Groza, din trupa "ţăranilor" au mai făcut parte: Emil Tamaş, Adrian Pup, Teodora Pup, Ilie Ghiuruţan, Flavius Lucăcel şi Adrian Hădean. Ei au gătit preparate din "Bucătăria Romei Antice", după reţete traduse şi prelucrate de Mircea Groza din cartea lui Apicius, primul autor de cărţi de bucate consemnat de istorie. Bucatele care le-a adus componenţilor echipei o medalie de aur la secţiunea creaţie, două de argint şi două de bronz la plită şi ceaun au fost: gâscă cu sos de vin alb; raţă cu sos de sfeclă roşie; friptură de mistreţ cu sos de vin cu dafin, oţet balsamic, cimbru şi alune; purcel cu dafin învelit şi copt în aluat; supa lui Apicius cu mazăre şi afumături, pâinea soldaţilor romani; tocăniţa din creste şi fudulii de cocoş; piure de dovlecei rumeniţi cu ceapă verde şi salvie; mâncare de fasole cu coriandru, ţelină şi cumin şi brânză din lapte de capră pe care echipa a pregătit-o la faţa locului.
La Campionatul de Gătit în Aer Liber, etapa Cluj, organizat de Asociaţia Culturală EuroEst Alternativ şi World Association Of Chefs Societies, am descoperit, după ce emoţiile competiţiei gastronomice se stinseseră, echipa "Nişte ţărani". Condusă de Mircea Groza, din trupa "ţăranilor" au mai făcut parte: Emil Tamaş, Adrian Pup, Teodora Pup, Ilie Ghiuruţan, Flavius Lucăcel şi Adrian Hădean. Ei au gătit preparate din "Bucătăria Romei Antice", după reţete traduse şi prelucrate de Mircea Groza din cartea lui Apicius, primul autor de cărţi de bucate consemnat de istorie. Bucatele care le-a adus componenţilor echipei o medalie de aur la secţiunea creaţie, două de argint şi două