Directorul ADPP Sector 4, Marian Goleac, a ocupat, timp de peste nouă ani, funcţii cu putere de decizie în administraţia locală folosindu-se de o diplomă de Bac falsă. Marian Goleac şi-a falsificat patalamaua de Bacalaureat şi a obţinut ulterior două licenţe la „fabrica de diplome“ de la Universitatea Oradea.
Piedone spală străzile şi atunci când plouă
Poliţişti suspectaţi că s-au angajat cu diplome false
Funcţionarul public model: şi-a falsificat adeverinţa de la Facultatea de Drept ca să se angajeze la Primărie şi a fost albit de procurori
Marian Goleac (43 de ani) este şeful Administraţiei Domeniului Public şi Privat (ADPP) Sector 4 până la 6 octombrie, când îi expiră preavizul. El a fost demis din funcţie la cererea primarului Cristian Popescu Piedone, care s-a declarat nemulţumit de activitatea sa în gospodărirea sectorului.
Sexi consilierul Primăriei Timişoara a fost făcut poliţist cu forţa pentru că şi-a pus poze nud pe HI5
Şef de la 17 ani
Potrivit CV-ului depus la Primăria Sectorului 4 la angajare, Marian Goleac şi-a început cariera de şef la numai 17 ani, când a ajuns mai-mare peste ospătarii restaurantului Athenee Palace, din 1984 până în 1992. Între timp, în august 1991, îşi procură diploma de Bacalaureat - care apare a fi emisă de Grupul Şcolar Industrial nr. 19 (RATB) Bucureşti - şi tinde mai sus.
Astfel, din 1992 până în 2000, Marian Goleac ocupă, pe rând, funcţia de director general în trei firme: SC Fedra impex SRL, SC Metal CM Intercom SRL şi Metal Baduc Construct SRL.
În iunie 2000 obţine prima licenţă la Colegiul Tehnic, Economic şi Administrativ al Universităţii Oradea, cu media 8,50, iar din 2001 - pe baza studiilor superioare absolvite - intră în Primăria Sectorului 4, ca şef la Serviciul Inspecţie Generală. Interesant este faptul că, în CV-ul de angajare, Marian Goleac nu fa