”Acest Dorin Tudoran e omul lui Felix, căruia i s-a livrat fără să-i tremure dosarul de urmărit al celuilalt.”, scrie la 27 septembrie, 2010, Ioan T. Morar şi construieşte un hyperlink spre un articol din Evenimentul zilei din 20 august, 2004, fără să-i tremure tastatura computerului. Aşadar, în cei şase ani ce separă cele două texte – cel din Evenimentul zilei şi cel de acum al lui Ioan T. Morar – nu s-a întâmplat nimic. Încremenit în proiectul de denigrare, Ioan T. Morar calomniază timpul prezent. Hai să-l trec – dus şi întors – printr-un culoar de timp pe care-l fraudează.
Când, în august 2004, am acceptat propunerea de a consilia conducerea Partidului Umanist din România, Felix nu exista. Logic, deci, nu aveam nici cum să lucrez pentru Felix, nici cum să mă livrez lui Felix. Acesta din urmă a apărut abia în 2006. Cine continuă să-mi aducă o asemenea acuzaţie comite o calomnie. Cu doi ani mai devreme, august 2004, exista doar Dan Voiculescu, un om extrem de controversat, acuzat de foarte multe lucruri, dar împotriva căruia nu exista nici un verdict de vinovăţie. Avea un document de la CNSAS în care se spunea că nu colaborase cu Securitatea. Existau procese de calomnie pe care Dan Voiculescu le câştigase: şi în România, şi în străinătate.
Dacă, în 2004, Ioan T. Morar ar fi avut cunoştinţă de existenţa lui Felix şi de un dosar de urmărit al lui Dan Voiculescu, crede cineva că I.T. Morar nu ar fi publicat informaţia respectivă? Hai să fim serioşi! Spre a construi o acuzaţie calomnioasă împotriva mea, I. T. Morar ba ţine timpul pe loc, ba împinge anul 2006 înapoi, până în a-l încorpora lui… 2004. Veşnica problemă a cronologiei ce subminează “adevărurile” lui I. T. Morar.
Când tocmai atât de bănuitul Dan Voiculescu m-a întrebat dacă există ceva în neregulă în biografia mea, m-a apucat râsul şi l-am întrebat ”Dar în biografia dumneavoastră?” ”Absolut