Specialistul giurgiuvean spune că prin combinaţia dintre produsele folosite în reţetă, toate celulele sunt hrănite: atât cele sănătoase, cât şi cele canceroase. Acesta crede că s-ar putea să ne confruntăm cu o creştere a curbei mortalităţii din cauza popularităţii acestei reţete.
Reţeta care ar fi ajutat-o pe Monica Tatoiu să scape de cancer şi pe care aceasta a mediatizat-o intens este criticată dur de medicul oncolog al Spitalului Judeţean Giurgiu, Florin Onisim.
Acesta spune că este extrem de periculoasă combinaţia dintre polen şi lăptişorul de matcă.
Combinaţia cu lăptişorul de matcă, periculoasă
„Lăptişorul de matcă este un factor biostimulator, stimulează toate celulele, nu doar pe cele sănătoase. În urma administrării acestei reţete există riscul destul de mare ca celulele cancerose să se dezvolte, iar pacienţii care erau într-o stare bună şi se vindecaseră să constate că problema de sănătate a reapărut”, spune medicul Florin Onisim.
Oncologul precizează că este recomandată în schimb tuturor, combinaţia miere-polen, dar nu împreună cu lăptişorul de matcă.
Ar putea creşte mortalitatea?
Florin Onisim spune că se aşteaptă la creşterea curbei mortalităţii şi că această reţetă o să producă mari daune celor care şi-o vor administra.
Medicul oncolog spune că deja are la cabinetul său o pacientă ai căror markeri tumorali au crescut. „Am o pacientă care a cumpărat şi a folosit această reţetă iar acum s-a reintors în cabinet, cu markerii tumorali modificaţi, crescuţi”, spune doctorul.
În ciuda părerilor medicilor, giurgiuvenii şi românii au dat de lucru comercianţilor de miere şi plafarurilor, care au suplimentat stocurile de lăptişor de matcă şi polen.
Medicul specialist Onisim spune că nu este convins de faptul că Monica Tatoiu ar fi reuşit să scape de cancer prin această reţetă. „Nu cred că această reţ