În 1985, sigle-ul „The Power of Love" a stat mult timp pe prima poziţie a topurilor muzicale din mai multe ţări. A intrat chiar şi în Cartea Recordurilor drept „cea mai bine vândută piesă a unei artiste solo din istoria muzicii pop britanice". Recordul a fost doborât abia în 1992 de piesa "I Will Always Love You" a lui Whitney Huston.
„The Power of Love" a fost un mare hit în întreaga Europă. A fost unul din puţinele cântece care au ajuns şi aici, dincolo de „cortina de fier". Vă aşteptaţi ca această melodie să aibă un aşa mare succes?
Jennifer Rush: Sunt onorată că „The Power of Love" a fost şi este în continuare aşa de bine primită în România. Noi iubim toate melodiile pe care le compunem şi pe care le cântăm şi e întotdeauna o mare bucurie când descoperim care din ele ating coarda sensibilă a publicului.
Cumva, acest cântec a pus într-un con de umbră alte cântece bune ale dumneavoastră. Aţi simţit vreodată că nu vreţi să îl mai cântaţi?
J.R.: NICIODATĂ. Îmi place să cânt „The Power of Love". În unele ţări e cel mai cunoscut cântec, dar am avut onoarea să am şi alte hituri în afara acestuia. Iubesc să cânt live toate melodiile mele. Deci nu, nu este deloc plictisitor.
Aţi lansat în 2010 un nou album, după 13 ani de pauză. Aţi încercat să vă adaptaţi „soundul" la noile tendinţe?
J.R.: Am mai lansat şi alte materiale în ultimii 13 ani, dar nu un CD nou-nouţ. Din moment ce sunt muzician, se presupune că îmi place muzica şi că experimentez în acest domeniu. E normal să doresc ca muzica mea să sune într-un anumit fel, în ceea ce priveşte aranjamentele orchestrale şi anumite sonorităţi. Un lucru care, mi s-a spus, nu s-a schimbat este vocea mea. Şi sunt foarte mulţumită de asta.
Mulţi spun că „muzica disco a murit". Dumneavoastră ce credeţi despre asta?
J.R.: Sunt sigură că există încă destui fani ai muzicii d