* elevii au realizat 30 de pâini, pe care le-au donat bătrânilor de la Căminul "Sf. Petru şi Pavel"
Catedra de industrie alimentară din cadrul Colegiului Tehnic "Edmond Nicolau" Brăila a organizat, sâmbătă, o serie de activităţi, cu prilejul Zilei Mondiale a Pâinii. Elevii de la profilul industrie alimentară s-au întrecut în concursul "Labirintul Franzeluţelor", care a constat în realizarea de produse de panificaţie şi întrebări legate de tehnologia de fabricare a pâinii. Produsele au fost expuse şi jurizate, cele mai reuşite fiind premiate. Astfel, premiul I a fost obţinut de Munteanu Cristina, Pîrvu Florentina şi Panait Georgiana, premiul al II - lea de Barbu Elena-Liliana, Orjan Elena şi Sălbatecu Marta, iar premiul al III -lea de Gheorghiţă Geanina, Panait Claudia şi Şişu Ştefania. De asemenea, elevii au participat la prezentarea referatului "Simbolul pâinii" şi a expunerii Power Point "Istoria pâinii". Activităţile din şcoală au continuat cu o donare de pâine la Căminul pentru vârstnici "Sf. Petru şi Pavel".
"Donarea s-a facut de către Colegiul Tehnic «Edmond Nicolau» Brăila în parteneriat cu S.C. Davex Agro SRL Brăila şi Romflex SRL Brăila. S-au donat 30 de franzele de 0,280 g/buc şi o pâine de 10 Kg, cu o lungime de 1,60 m", ne-a precizat Gabriela Muşat, director adjunct la Colegiul Tehnic "Edmond Nicolau" Brăila. Acţiunea a fost coordonată de prof. Violeta Leoca şi Marin Ilie. * elevii au realizat 30 de pâini, pe care le-au donat bătrânilor de la Căminul "Sf. Petru şi Pavel"
Catedra de industrie alimentară din cadrul Colegiului Tehnic "Edmond Nicolau" Brăila a organizat, sâmbătă, o serie de activităţi, cu prilejul Zilei Mondiale a Pâinii. Elevii de la profilul industrie alimentară s-au întrecut în concursul "Labirintul Franzeluţelor", care a constat în realizarea de produse de panificaţie şi întrebări legate de tehnologia de fabrica