PREZENTARE. Unul dintre angajatii restaurantului-macelarie ne prezinta vitrina in care stau halcile de carne rezervate de diferite VIP-uri OFERTA. Macelarul turc ne prezinta cateva dintre bucatile de vita ce urmeaza a fi preparate pentru vedetele localului SPECIALISTUL. Tasin Bicak pregateste friptura, pentru a fi pusa pe gratar IN RESTAURANT. Aici iau masa foarte des personalitati importante ale RomanieiUltima fita culinara din Capitala o reprezinta carnea de vacuta pe care clientii cu dare de mana si-o pot alege si rezerva cu cateva zile inainte de a o cumpara.
In restaurantul situat in buricul orasului, pe bulevardul Primaverii, acolo unde s-a lansat ineditul trend, vedetele se inghesuie deja. "Multi ministri, deputati, oameni de afaceri importanti iau carne de la noi, dar nu-si rezerva halcile intotdeauna pe numele lor. Aici vin foarte multe persoane importante. De exemplu, domnul Boureanu si sotia au luat cina aici, domnii Tociu si Palade vin mereu in weekend, cu familiile, iar Cristea de la Dinamo si Bianca Dragusanu mananca des la noi", a povestit unul dintre angajatii luxosului local, care a precizat ca omul de afaceri Nicu Gheara si chiar seful statului, Traian Basescu, isi rezerva carne de vacuta de la restaurantul de pe Primaverii.
Turcul Tasin Bicak, cel care se ocupa de masa vedetelor, nu este un simplu macelar. El alege personal, din ferma de la Brasov, bivolii pe care ii taie apoi la o macelarie din Covasna. Aduse la Bucuresti, halcile de carne sunt puse la macerat, cu etichete pentru fiecare client, intr-o vitrina amplasata chiar in mijlocul localului. "E foarte buna aceasta carne. Nici nu-ti dai seama ca e de vita, devine atat de frageda, ca ai impresia ca mananci pui", ne-a spus turcul.
PREZENTARE. Unul dintre angajatii restaurantului-macelarie ne prezinta vitrina in care stau halcile de carne rezervate de diferit