Infiltraţiile cu apă au provocat avarierea gravă a celor două imobile.
Un zid de sprijin înalt de 3 metri şi lung de peste 7, s-a prăbuşit. Acesta era un zid comun şi delimita gospodăriile de la numerele 11 şi 12 de pe strada Zimbrului - cartierul Stavila, din Reşiţa. Numai norocul a făcut să nu existe victime. În această zonă a oraşului, casele sunt lipite una de cealaltă. Luni noapte, zidul dintre cele două case s-a crăpat, după care o bună parte s-a prăbuşit. Aceeaşi soartă au avut-o şi colţurile caselor. Numai norocul a făcut ca proprietara de la numărul 12 să nu fie strivită de moloz.
„Construit la bază din cărămidă, iar partea superioară din văiugă, zidul a început să se umezească începând de joi, zi în care angajaţi de la Hidroconstrucţia şi Aqua Caraş au făcut lucrări la reţeaua de apă", spune Doina Călin, de la numărul 12. Întreaga stradă este un şantier. În zonă, se execută lucrări prin programul ISPA la schimbarea instalaţiilor de apă şi canal.
Oficialii de la Hidroconstrucţia, executantul lucrărilor, nu elimină posibilitatea ca la mijloc asă fie vina lor. ,,O situaţie clară va fi aflată abia când va fi decopertată conducta montată de curând. În cazul în care acest lucru se va adeveri, societatea se angajează să suporte toate reparaţiile", spune ing. Tiberiu Neiman de la Hidroconstrucţia, executantul lucrărilor. Beneficiar este SC Aqua Caraş Severin.
Infiltraţiile cu apă au provocat avarierea gravă a celor două imobile.
Un zid de sprijin înalt de 3 metri şi lung de peste 7, s-a prăbuşit. Acesta era un zid comun şi delimita gospodăriile de la numerele 11 şi 12 de pe strada Zimbrului - cartierul Stavila, din Reşiţa. Numai norocul a făcut să nu existe victime. În această zonă a oraşului, casele sunt lipite una de cealaltă. Luni noapte, zidul dintre cele două case s-a crăpat, după care o bună parte s-a prăbuşit. Aceeaşi soartă au