Directorul general al Adevărul Holding şi-a servit pentru câteva ore subalternii dar şi clienţii restaurantului Riviera, pentru a-l ajuta pe Remus Roman (10 ani) bolnav de cancer şi fără un acoperiş deasupra capului.
Îmbrăcat în jeanşi, tricou roz şi cu sacou, directorul şi-a luat în serios meseria de ospătar imediat ce primii clienţi au trecut pragul restaurantului din Bulevardul Basarabia nr. 23. Şi-a notat conştiincios fiecare comandă cerând, pe alocuri şi detalii asupra alegerii meniului. „Tagliatelele să fie fierte mai bine sau mai aldente? Cartofii mai moi sau mai crocanţi?”, şi-a întrebat „ospătarul” clienţii. „Orice client detestă replica
Ca un veritabil chelner, a fost atent la detalii, a făcut glume cu cei prezenţi la mese şi nu a întârziat în aducerea platourilor cu mâncare.
Întrebat de reporterii prezenţi şi ei în restaurant pe cine şi-ar dori să servească şi ce mâncare i-ar recomanda, Impre a replicat: „L-aş servi pe domnul Băsescu, dar nu vă spun cu ce, aş prefera să fie o surpriză dacă acel moment va veni.” În schimb a declarat că ştie că domnului Vanghelie îi plac micii, lui Cătălin Botezatu i-ar recomanda o îngheţată de zmeură, Adelinei Pestriţu, „ceva pestriţ”, iar de Bianca Drăguşanu nu a auzit, dar crede că „o apă plată cu lămâie i s-ar potrivi”.
Astă-seară, Peter Imre a avut ocazia să fie ospătarul socrului său Teodor Meleşcanu. Uşor apostrofat de politician că nu şi-a pus o cămaşă albă, ginerele şi-a luat revanşa solicitând-i lui Meleşcanu să comande mai repede: „Spuneţi dacă vreţi ceva, dacă nu plecaţi acasă că mă aşteaptă mulţi clienţi”, a glumit Imre.
La o altă masă, Magda Bistriceanu de la PSD a petrecut o seară agreabilă cu copii săi şi nu a pleca