Directorul general al Adevărul Holding a servit clienţii restaurantului Riviera pentru a ajuta un copil bolnav de cancer. Banii adunaţi din bacşişul lăsat de clienţi vor fi donaţi lui Remus Roman (10 ani), bolnav de cancer şi ai cărui părinţi au rămas fără casă în urma inundaţiilor.
Îmbrăcat în jeanşi, tricou roz şi cu sacou, directorul general al Adevărul Holding şi‑a luat în serios îndatoririle imediat ce primii clienţi
au intrat joi seara în restaurantul din Bulevardul Basarabia nr. 23.
L-a servit şi pe Teodor Meleşcanu
Şi-a notat conştiincios fiecare comandă cerând, pe alocuri, detalii despre alegerea meniului. „Tagliatelele să fie fierte mai bine sau mai aldente? Cartofii mai moi sau mai crocanţi?", i-a întrebat acesta pe clienţii localului, printre care s-au aflat câţiva angajaţi ai Adevărul Holding şi socrul său, Teodor Meleşcanu .
„Orice client detestă replica «lăsaţi că ţin eu minte», de aceea îmi notez fiecare cerinţă pentru că nici mie nu mi-ar plăcea să comand ceva şi să mi se aducă altceva", a spus Peter Imre.
Acesta a fost atent la detalii, a făcut glume cu oamenii de la mese şi nu a întârziat în aducerea platourilor cu mâncare. Întrebat de reporterii prezenţi în restaurant pe cine şi-ar dori să servească şi ce mâncare i-ar recomanda, Peter Imre a răspuns:
„L-aş servi pe domnul Băsescu, dar nu vă spun cu ce, aş prefera să fie o surpriză dacă acel moment va veni". În schimb a declarat că ştie că domnului Vanghelie îi plac micii, lui Cătălin Botezatu i-ar recomanda o îngheţată de zmeură iar Adelinei Pestriţu „ceva pestriţ".
Joi seara, Peter Imre a avut ocazia să-l servească la masă şi pe socrul său, Teodor Meleşcanu. Uşor apostrofat de politician că nu şi-a pus o cămaşă albă, ginerele şi-a luat revanşa solicitând-i lui Meleşcanu să comande mai repede: „Spuneţi dacă vreţi ceva, dacă nu p