Tătăruşanu e nevoit să se lupte şi cu propriul corp, nu numai cu atacanţii adverşi, pentru a deveni un mare portar.
### Goalkeeper-ul Stelei a fost operat de menisc cînd era junior şi a rămas cu sensibilitate la genunchi
### E nevoit să se antreneze dublu faţă de colegi din cauza unor deficienţe musculare descoperite la prima vizită medicală la Steaua
### În ultima lună a apărat cu entorsă la două dintre degetele de la o mînă
"Apărăăă Tătăruşanuuuu!" a devenit deja noul hit în Ghencea, mai ales după ce Steaua s-a calificat în "sferturile" Cupei României, pentru a doua oară în acest sezon la loteria penalty-urilor, precedenta ocazie fiind la Zurich, cînd s-a obţinut accesul în grupele Europa League. Tătăruşanu a devenit îngerul Stelei, însă în spatele paradelor sale, mai ales la loviturile de la 11 metri, stă un secret deloc plăcut pentru goalkeeper-ul stelist.
Trage pentru a acoperi operaţia de acum 8 ani
El e nevoit să se lupte practic nu numai cu jucătorii echipei adverse, ci chiar şi cu propriul corp în tentativa de a deveni un mare portar în istoria Stelei. Ce secrete dureroase şi nerostite pînă azi se ascund în spatele acestui jucător de aproape 2 metri?
Primul e faptul că a fost nevoit să treacă peste o problemă medicală din perioada junioratului. A suferit o operaţie de menisc în urmă cu 8-9 ani, rămînînd de atunci cu o sensibilitate la genunchi.
Ulterior, dezvoltîndu-se foarte mult şi fiind foarte înalt, a căpătat o fragilitate în privinţa genunchilor. "Tocmai de aceea în ultimii ani a trecut peste acest lucru doar cu multă ambiţie şi determinare. E un tip conştiincios şi dacă era altcineva în locul lui i-ar fi fost greu să ajungă şi un simplu sportiv, nicidecum un portar de mare performanţă", explică medicul Stelei, Radu Paligora.
Corpul dezvol