CLASĂ. Tiberiu Căpuşă este printre cei mai talentaţi fotbalişti ai academiei, având o viziune şi o maturitate în joc mult peste nivelul celorlalţi juniori de vârsta sa PRINŢ. Ianis Hagi impresionează prin tehnica extraordinară şi prin faptul că loveşte la fel de bine balonul cu ambele picioare, mulţi specialişti fiind de părere că este chiar mai talentat decât tatăl său DIFERENŢĂ. Spre deosebire de unchiul său Adrian Mutu, Alex Trancă joacă mai retras, fiind folosit în departamentele defensiv şi median STÂNCĂ. Mihai Bălaşa este un fundaş foarte puternic, pentru calităţile sale primind numeroase premii individualeÎntr-un moment în care cariera de antrenor nu îi aducea satisfacţiile aşteptate, Gică Hagi a hotărât să demareze cel mai amplu proiect al fotbalului juvenil din România. Astfel, în localitatea Ovidiu, pe o suprafaţă de peste şase hectare, Hagi a construit una dintre cele mai frumoase academii de profil din Europa.
Dotată cu terenuri de antrenament, sală proprie de sport, hotel şi multe alte facilităţi, Academia a devenit în scurt timp locul în care mai toţi tinerii îşi doresc să ajungă. Investiţiile de peste zece milioane de euro ale "Regelui" în "bijuteria" sa, o parte din această sumă fiind obţinută prin credit bancar, dar şi faptul că acesta şi-a dus propriul băiat, Ianis, acolo, i-au determinat şi pe mulţi foşti sau actuali fotbalişti români să îşi direcţioneze fiii sau nepoţii, care doresc să practice aceeaşi meserie ca şi ei, spre proiectul Hagi.
Printre cei care au apelat la şcoala din Ovidiu se numără Adrian Mutu, Ilie Dumitrescu, Liţă Dumitru, Costel Pantilimon, Petre Marin, Daniel Chiriţă, Cristi Bălaşa şi Giani Căpuşă. Fiecare dintre ei speră ca la finalul junioratului copiii, care vor fi manageriaţi de oamenii lui Hagi, să facă pasul spre echipe de prima ligă din România sau din străinătate.
Se inspiră de la Barca şi Ajax @N_P