Are propriul centru de limbi străine, deşi se visa medic. Codruţa a ajuns să „vindece" nevoia de comunicare şi să elimine barierele culturale dintre oameni.
Codruţa a cochetat şi cu gazetăria, la un post de radio local, este pasionată de aviaţie şi respiră prin comunicare. Conduce un centru de limbi străine, pe care l-a construit cu paşi mici.
„Când am pornit firma, am visat mult la cum se va dezvolta. Am aplicat reguli pur teoretice de management şi aproape că am pierdut-o. Visam cum visează toată lumea când îşi deschide o firma: un viitor de aur. Şi dacă se poate, repede! Lucrurile au evoluat însă cu totul altfel. «Viitorul de aur» este altfel în firma noastra. Viitorul de aur sunt oamenii care ne calca pragul. Îi văd zâmbind, îi văd bucurându-se de rezultatele lor, îi văd revenind de prin alte ţări ca să ne salute, îi văd aducându-si copiii şi prietenii la noi, îi văd venind de sărbători la noi, îi văd cu încredere în noi", declară tânăra.
Fără reţete de succes
Codruţa vorbeşte la perfecţie engleza şi franceza, dar se descurcă bine şi în maghiară. A urmat Facultatea de Litere din Braşov şi spune că dacă nu ar fi fost profesor, cu siguranţă ar fi fost medic sau arheolog. Tânăra nu crede într-o reţetă a succesului. „Dacă ar exista o reţetă a succesului, ar aplica-o toată lumea. Succesul, din punctul meu de vedere, este un conglomerat de idei, circumstanţe, nevoi, muncă multă şi cred că şi noroc", spune profesoara.
Ofertă variată
Centrul de limbi străine condus de Codruţa acoperă o paletă foarte largă de cerinţe. De la cursuri individuale, la cursuri de grup, pentru maximum opt persoane, cursuri strict axate pe conversaţie până la cursuri care vizează dezvoltarea tuturor competenţelor. Sunt şi cursuri cu o durată de 15 ore, nivelul turistului, până la cursuri de 400 de ore, pentru traducători.
„A fi profesor de limbi străine,