DEOSEBIT. Aceasta este clădirea care, deşi arată ca un muzeu, va găzdui un restaurant select.Una dintre cele mai impozante clădiri de pe bulevardul Dacia, construită la 1923 şi care a aparţinut celebrului doctor din perioada interbelică, Cecil Petru Lalu, a fost restaurată din temelii şi se va transforma într-un restaurant cu ştaif. Casa, cu alură de palat, ridicată în stil neo-clasic, a fost luată de comunişti, odată cu venirea la putere, iar medicul a fost exilat în camera de lemne, de la subsolul clădirii. Interesant este că astăzi acel loc al suferinţei a devenit o bucătărie modernă, în care se vor găti numai bucate tradiţionale româneşti.
"Am investit peste un milion de euro în restaurarea acestei clădiri, care după Revoluţie a devenit Consulatul Ungariei. Cei care ne vor trece pragul vor mânca pur româneşte şi vor fi serviţi doar cu băutură tradiţională, ţuică, vişinată, caisată, şarbă, aligote", a explicat pentru Cancan, patronul localului, Sorin Nicolau. Clădirea păstrează încă aerul anilor '30, prin piesele de mobilier din lemn de nuc masiv sau sofalele în culori vii, care dau o notă de originalitate locului. La inaugurare, pe lângă academicianul Constantin Bălăceanu Stolnici, şi-au mai anunţat prezenţa nume importante ale elitei româneşti, printre care Mircea Dinescu, Stelian Tănase, Dinu Săraru,Adrian Năstase, Petre Roman, Marcel Pavel, Gabriel Cotabita, Florina Cercel, Monica Anghel şi alţii.
DEOSEBIT. Aceasta este clădirea care, deşi arată ca un muzeu, va găzdui un restaurant select.Una dintre cele mai impozante clădiri de pe bulevardul Dacia, construită la 1923 şi care a aparţinut celebrului doctor din perioada interbelică, Cecil Petru Lalu, a fost restaurată din temelii şi se va transforma într-un restaurant cu ştaif. Casa, cu alură de palat, ridicată în stil neo-clasic, a fost luată de comunişti, odată cu venirea la putere, iar