PRICEPERE. Bucatarul-sef Razvan Grigore a pus la murat sute de kilograme de castraveti, gogosari, varza, gogonele, struguri si pepeni Timp de mai bine de o luna, bucatarii au trudit de dimineata si pana seara, pentru a umple camarile cu bunatati. Razvan Grigore, bucatar-sef la o faimoasa cabana din Busteni, a facut inclusiv zacusca din ghebe, bureti negri sau gogosari, apoi a aranjat crama. Butoiasele cu visinata, murata, zmeurata sau afinata sunt gata sa fie degustate.
PRICEPERE. Bucatarul-sef Razvan Grigore a pus la murat sute de kilograme de castraveti, gogosari, varza, gogonele, struguri si pepeni Timp de mai bine de o luna, bucatarii au trudit de dimineata si pana seara, pentru a umple camarile cu bunatati. Razvan Grigore, bucatar-sef la o faimoasa cabana din Busteni, a facut inclusiv zacusca din ghebe, bureti negri sau gogosari, apoi a aranjat crama. Butoiasele cu visinata, murata, zmeurata sau afinata sunt gata sa fie degustate.