Iuliana Luciu, protagonista serialului "Moştenirea", de la PRO TV, a scăpat de surplusul de 10 kg in numai două luni şi jumătate, urmand sfaturile unei nutriţioniste. A mancat in principal iaurturi degresate şi legume crude, însă nu i-a lipsit din meniu nici carnea de pui sau de peşte.
“E o dietă cu alimente diverse, astfel că în fiecare săptămână am mâncat altceva. Regimul este bazat pe multe lactate şi legume crude, dar şi pe carne şi peşte, în diferite combinaţii, cu multe salate”, a povestit Iuliana pentru Libertatea.
În această vară, înainte de a începe filmările pentru serialul “Moştenirea”, interpreta personajului Lămâia a urmat cu stricteţe sfaturile nutriţionistei, însă cel mai greu i-a fost să renunţe la dulciuri. Singurul sport pe care l-a practicat în această perioadă a fost mersul pe role.
Dieta Iulianei Luciu include alimente şi combinaţii diverse. În fiecare dimineaţă vedeta a mâncat iaurturi şi brânză cu cel mult 6% concentraţie de grăsime. Iată în ce a constat regimul Iulianei:
♦ 2 ZILE - În primele două zile, a avut voie să mănânce salată de orice fel, dar fără lămâie şi alte iaurturi în afara celor de dimineaţă;
♦ 4 ZILE - În următoarele patru zile, după masa de dimineaţă a făcut o pauză de trei ore, în care nu a mâncat nimic şi apoi, pe tot parcursul zilei, a consumat salată, în care a pus oţet, două linguriţe de ulei şi carne fiartă sau la grătar;
♦ 2 ZILE - Au urmat două zile cu iaurt şi salată.
♦ 4 ZILE - În următoarele patru zile, după masa de dimineaţă a făcut o pauză de trei ore în care nu a mâncat nimic, iar apoi, pe toată durata zilei, a consumat numai salată cu peşte la grătar;
♦ 2 ZILE - Alte două zile a consumat doar iaurt şi salate.
♦ 4 ZILE - Apoi patru zile în care după masa de dimineaţă a făcut o pauză de trei ore în care nu a mâncat nimic şi pe tot parcursul zilei