Monica Anghel obişnuieşte să-şi cumpere mâncare pentru acasă la pachet de la magazinul restaurantului Bistro Jariştea din buricul Capitalei. De când a născut, interpretei îi este mult mai simplu să ia de-a gata preparatele la care pofteşte.
"Cea mai mare parte din timp o dedic fiului meu, care creşte văzând cu ochii. Îmi este mai uşor să cumpăr de la prietena mea Laura Nicolau, mai ales de când a deschis restaurantul Bistro Jariştea şi magazinul de alături, de unde îţi poţi lua acasă tot ce-ţi doreşti, la un preţ foarte accesibil. Aici găseşti ciorbe şi la 6 lei, iar o cafea costă tot atât. În plus, dacă vii cu un copil cu vârsta de sub 5 ani, beneficiază de un meniu gratuit. Câteodată mai gătesc şi eu, însă, de aici, iau pentru acasă, sărmăluţe în foi de viţă, ardei umpluţi şi piftie de curcan.", ne-a declarat Monica. Ea spune că sarcina nu i-a dat multe bătăi de cap şi n-a avut probleme cu silueta.
A slăbit încă din prima săptămână de la naştere
Monica Anghel a devenit pentru prima dată mamă pe 10 septembrie, când a adus pe lume un băieţel de toată frumuseţea, pe nume Aviv Alexandru. Fiul artistei cântăreşte acum, la aproape trei luni de la naştere, 6,240 kg. "Am mâncat disociat încă de la începutul sarcinii, aşa încât am pus pe mine doar 4 kg în ultima lună de sarcină. După naştere, am dat jos 8 kg, încă din prima săptămână, probabil de la alăptat, despre care se spune că slăbeşte... Fiul meu are acum 6,240 kg.", ne-a mărturisit Monica Anghel, care îşi va boteza fiul de sărbători.
Preşedintele ţăriivine la Jariştea pentru ficatul de gâscă
"Nu ştiam că Monica e clienta magazinului ce ţine de restaurantul nostru, pe care l-am inaugurat de curând. E adevărat că noua locaţie, Bistro Jariştea e vizavi de Muzeul Literaturii Române şi îi este la îndemână oricui să treacă să-şi ia ceva la pachet. Noi am păstrat şi vechea locaţie de la pici