"Sunt 22 de standuri, iar scopul nostru este să aducem aminte tuturor de dulciurile bunicii. Iar cu prilejul celei de a treia ediţie a târgului ne-am propus să facem cel mai lung şi dulce lanţ", ne-a spus Cătălina Georgescu, organizatorul târgului. Inedit la acest eveniment destinat dulcelui este "fabrica" de prăjituri fără zahăr, special pentru cei care suferă de diabet. "Nu te îngrasă, sunt făcute cu cele mai slabe grăsimi vegetale şi prăjitura fără zahăr este prima marcă înregistrată în România pentru diabetici", ne-a spus Gabriela Giorga, una din angajatele firmei.
La târg au venit şi cofetari din Budapesta şi Italia, cu bunătăţi specifice ţării lor. "Toate prăjiturile noastre sunt făcute după reţete foarte vechi, iar toate au câte un ingredient secret", ne-a spus Mădălina Gheorghe, reprezentanta unei cofetării ungureşti. La târg nu au lipsit nici vedetele, iar printre acestea se numără celebrul bucătar Gheorg, care are şi un stand aici. El a venit pregătit cu dulciuri fără zahăr şi nu a putut să nu se laude cu torturile care le face pe foaie de marţipan, cu poza clientului. Târgul va fi deschis inclusiv în această duminică.
"Sunt 22 de standuri, iar scopul nostru este să aducem aminte tuturor de dulciurile bunicii. Iar cu prilejul celei de a treia ediţie a târgului ne-am propus să facem cel mai lung şi dulce lanţ", ne-a spus Cătălina Georgescu, organizatorul târgului. Inedit la acest eveniment destinat dulcelui este "fabrica" de prăjituri fără zahăr, special pentru cei care suferă de diabet. "Nu te îngrasă, sunt făcute cu cele mai slabe grăsimi vegetale şi prăjitura fără zahăr este prima marcă înregistrată în România pentru diabetici", ne-a spus Gabriela Giorga, una din angajatele firmei.
La târg au venit şi cofetari din Budapesta şi Italia, cu bunătăţi specifice ţării lor. "Toate prăjiturile noastre sunt făcute după reţete foar