Tânărul a fost atras de muzică încă din copilărie şi a ajuns toboşarul unei trupe care îi încântă pe braşoveni în fiecare weekend.
A primit primul set de tobe, de la tatăl său, când a împlinit şapte ani. „Părinţii mei au văzut cât de mult îmi plăceau tobele. Când mai mergeam cu ei prin restaurante, unde evoluau şi formaţii, în pauze, mergeam pe lângă toboşar şi îl rugam să mă înveţe să cânt. Totul era o joacă la acea vreme", îşi aminteşte tânărul.
Copil fiind, Vlad bătea ritmul melodiilor pe care le auzea, în obiectele dure pe care le avea la îndemână. Din momentul în care a avut primul set de tobe, nu s-a mai dezlipit de ele. „Tobele erau româneşti, cumpărate la mâna a doua. M-am bucurat enorm de ele şi, cu ajutorul lor, am început să fac muzică de-adevăratelea", spune cu umor toboşarul.
Vlad Sucaciu a trecut prin mai multe trupe în timpul liceului, dar şi după această perioadă. „Singurul de care nu m-am despărţit a fost prietenul meu Dan Gheorghilaş, clăparul din trupele din care am făcut parte. Împreună am continuat şi am înfiinţat actuala formaţie", explică tânărul. Aceasta se numeşte „Ză Band", după numele localului în care evoluează, „Ză Pub".
Muzică oldies, pentru suflet
Trupa este alcătuită din şase persoane: solist, solistă, toboşar, clape, chitară şi chitară-bas. Tinerii cântă pentru braşoveni în fiecare seară de joi, vineri şi sâmbătă şi şi-au creat deja un public fidel. „Interpretăm cele mai îndrăgite melodii oldies. Perioada anilor 1960-1980 este extrem de bogată în piese care încântă sufletul oamenilor. Obişnuim să interpretăm şi piese actuale, pe lângă melodiile vechi", spune toboşarul.
Formaţia „Ză Band" a ajuns foarte repede să fie una dintre puţinele trupe recunoscute pentru trand-ul oldies pe care îl promovează. „Mulţi dintre cei care vin în local spun că vin ca să ne asculte. Oamenii fredonează versuri celebre od