Talentat. Silvian Miron a impresionat juriul din Luxemburg cu creaţiile sale dulciEl a uimit juriul cu cele două piese prezentate pentru care a fost medaliat cu argint. Mai exact, Silvian a sculptat şi modelat în ciocolată busturile a două personalităţi istorice: Vlad Ţepeş şi Regina Maria. Pentru realizarea lor, maestrul a lucrat o săptămână. Bustul şi soclul Reginei Maria este făcut din 60 de kilograme de ciocolată, iar pentru cel al lui Vlad Ţepeş, maestrul a folosit aproape 100 de kilograme. Cele două exponate au fost aduse în ţară şi pot fi văzute la cofetăria din Constanţa.
De-a lungul timpului, Silvian a făcut torturi pentru copiii orfani, dar şi pentru mari personalităţi ale României. El este cel care a realizat un tort de 22 de kilograme şi înalt de 1,20 metri, atunci când Ion Ţiriac a împlinit 70 de ani. Şi Octavian Belu a primit un tort-capodoperă realizat de Silvian Miron, atunci când a fost distins cu titlul de "Cel mai de succes antrenor din lume" acordat de World Records Academy. Printre cei care au mai gustat din creaţiile ciocolatiere ale lui Silvian se numără Mariana Bitang, Cristian Borcea, Ilie Năstase, Gheorghe Hagi.
Talentat. Silvian Miron a impresionat juriul din Luxemburg cu creaţiile sale dulciEl a uimit juriul cu cele două piese prezentate pentru care a fost medaliat cu argint. Mai exact, Silvian a sculptat şi modelat în ciocolată busturile a două personalităţi istorice: Vlad Ţepeş şi Regina Maria. Pentru realizarea lor, maestrul a lucrat o săptămână. Bustul şi soclul Reginei Maria este făcut din 60 de kilograme de ciocolată, iar pentru cel al lui Vlad Ţepeş, maestrul a folosit aproape 100 de kilograme. Cele două exponate au fost aduse în ţară şi pot fi văzute la cofetăria din Constanţa.
De-a lungul timpului, Silvian a făcut torturi pentru copiii orfani, dar şi pentru mari personalităţi ale României. El este cel c