Administratorii restaurantelor din Zalău au pregătit petreceri la preţuri de criză, ce nu depăşesc 155 de lei pentru un meniu. Revelionul petrecut la un restaurant din oraş este varianta mai ieftină pentru zălăuanii care nu au bani pentru a-şi petrece noaptea dintre ani într-o staţiune montană ori pe o plajă dintr-o ţară exotică.
Mâncare tradiţională, fără prea multe „fiţe”, muzică pe calculator, artificii... lipsă. Cam aşa vor arăta petrecerile de Revelion în restaurantele din Zalău. Administratorii au fost nevoiţi să recurgă la aceste ajustări pentru a putea oferi clienţilor preţuri pe măsura vremurilor grele în care trăim.
Preţuri între 110 şi 155 de lei meniul
Aşa se face că pentru a ajunge la cea mai scumpă petrecere din oraş, cea de la Severus, amatorii de distracţie vor trebui să scoată din buzunar o sumă rezonabilă, 155 de lei, asta în condiţiile în care aici muzica va fi cântată live, iar organizatorii au pregătit şi câteva surprize pentru participanţi, în principal gastronomice, dar şi o tombolă al cărui mare premiu va fi un curcan viu. Locuri mai sunt, aşa că cei interesaţi sunt aşteptaţi să facă rezervări.
Locuri libere mai sunt şi la Porolissum, unde pentru un loc la petrecerea de Revelion trebuie plătit 110 lei.
Tot 110 lei costă şi petrecerea organizată la Hanul Drumeţilor unde, spun organizatorii, ar mai fi încă 20 de locuri nerezervate până în acest moment. La Hotel Royal mai sunt 40 de locuri, iar preţul pentru un mediu este de 135 de lei. Preţul include cinci feluri de mâncare tradiţională şi băutură la discreţie.
La Transilvania nu mai sunt locuri
Cea mai mare petrecere de Revelion pare să fie cea de la Hotel Transilvania, unde au fost rezervate toate cele 380 de locuri puse la bătaie de organizatori – 280 în sala de la parter şi 100 în cea de la etaj. Preţul unui meniu este aici de 150 de lei