La Hotelul Vega, din staţiunea Mamaia, petrecerea în stilul anilor ’80 costă 595 de lei de persoană. În ciuda preţului mare, toate locurile au fost deja rezervate.
Restaurantele din Dobrogea au pregătit meniuri ademenitoare pentru noaptea dintre ani, cu preţuri pe măsură. În Bărăgan, cel mai scump Revelion costă 450 de lei, iar în Dobrogea - 595 de lei. Pachetele pentru Revelionul în stilul anilor ‘80, organizat de Hotelul Vega (5 stele), din Mamaia, au fost epuizate deja, deşi preţul pentru petrecerea dintre ani este mai mare faţă de anul trecut.
Mulţi turişti au ales să-şi petreacă noaptea dintre ani la malul mării. Ei au plătit pentru două nopţi de cazare, petrecerea de Revelion şi Anul Nou 1.100 de lei de persoană. „Au fost rezervate 40 de pachete cu cazare şi mesele festive pentru Revelion şi Anul Nou. Este vorba în mare parte despre turişti din Bucureşti“, a declarat Raluca Dumitraşcu, reprezentant al Hotelului Vega, din Mamaia. Invitaţii vor asculta muzica anilor ’80, iar pentru ca atmosfera să fie completă în restaurant va fi amplasat şi un glob disco. Meniul nu va fi auster, ca în anii ’80, ci foarte sofisticat: bucătarii restaurantului vor pregăti preparate cum ar fi terina din piept de raţă afumat, parfe-ul de foie gras, medalion de somon în alge marine.
La Iaki (4 stele), hotelul fotbalistului Gheorghe Hagi, este organizat un revelion de gală, cu colinde, trupă de dans, magician şi foc de artificii. Petrecerea costă 500 de lei de persoană.
Revelion în stil country
Restaurantul Café Café, din Constanţa, organizează Revelion în stilul country. Costumaţia recomandată: şal, eşarfă şi pălărie. Petrecerea inedită costă 300 de lei de persoană, iar locuri libere încă mai sunt. Participanţii vor fi răsfăţaţi cu preparate din bucătăria internaţională.
Cherhanaua Popasul Pescarilor, din Olimp, situată pe malul mării, organizează r