Cei care nu şi-au ales încă locaţia trebuie să se grăbească pe ultima sută de metri. Localurile din Giurgiu îşi amenajează de zor saloanele pentru Revelionul 2011. Rezervările pentru noaptea dintre ani s-au făcut din timp, iar preţul unui meniu variază între 175 şi 250 de lei.
Pastă de brânză picantă cu ardei gras, piftie de curcan, rulou de şuncă cu salată de crudităţi, doboş, salată se boeuf, sunt doar câteva dintre specialităţile cu care patronii restaurantelor care organizează Revelionul la Giurgiu îşi întâmpină oaspeţii în acest an. În funcţie de locaţia aleasă, cei care doresc să-şi petreacă ultima zi a anului la restaurant pot opta şi pentru meniuri alcătuite din preparate tradiţionale româneşti, cum ar fi sarmale cu mămăliguţă, pulpe de curcan la cuptor cu garnitură de cartof copt, sos de smântână şi salată de murături asortate, friptură de porc la grătar. Băuturile vor fi la discreţie. Nu vor lipsi de pe mese vinul de casă, ţuica fiartă, dar şi bauturi fine, whisky, cinzano, gin precum şi băuturile răcoritoare şi cafeaua.
Printre localurile în care se organizează Revelionul la Giurgiu se numără ,,Hanul Cosminului” care este situat pe malul apei (Bălănoaia), la numai 10 kilometri de Giurgiu, preţul unui meniu fiind de 250 lei de persoană, Hotelul Restaurant ,,La Pompi”, care anul acesta le oferă o noapte de vis tinerilor, la preţul de 175 de lei de persoană şi ,,Casa Comana”, care practică un tarif de 250 lei.
Discounturi şi tombole pentru petrecăreţi
,, Vom avea preparate dintre cele mai sofisticate, dar nu vor lipsi mâncărurile tradiţionale româneşti. Muzica de toate genurile îi va delecta pe invitaţi, iar focurile de artificii de la miezul nopţii vor fi inedite”, a spus pentru,, Adevărul de seară”, managerul restaurantului ,,Hanul Cosminului”.
Aflată la numai 35 kilometri de Bucureşti ,,Casa Comana” organizează în salonul