În plină criză, localurile din Braşov vor fi pline de oaspeţi care vor să se distreze în noaptea dintre ani. Restaurante din Braşov propun preţuri mai mici decât anul trecut la meniurile de Revelion, însă masa este la fel de îmbelşugată.
Meniurile pregătite pentru oaspeţi combină bucătăria tradiţional românească cu preparate internaţionale, iar petrecerile sunt presărate cu muzică live şi surprize.
Pentru că ofertele au fost gândite pentru toate buzunarele, braşovenii şi turiştii s-au grăbit să îşi facă rezervări. Multe dintre localurile din Braşov şi-au ocupat deja toate locurile disponibile.
La complexul Sergiana, din Centrul Civic, cele 1.000 de locuri ale restaurantului au fost ocupate de la începutul lunii decembrie. Organizatorii au suplimentat oferta cu încă 100 de locuri, din care numai 20 mai sunt neocupate. Pentru 250 de lei, de persoană, oaspeţii au la dispoziţie un meniu regesc.
Tartinele cu somon afumat, pateul de ficat de raţă sau chifteluţele de pui în fulgi de migdale sunt doar câteva dintre specialităţile pregătite. Invitaţii au la dispoziţie o multitudine de băuturi alcoolice şi non-alcoolice la open bar-ul restaurantului.
Şi la restaurantul Anturaj, rezervările deja făcute au depăşit numărul de locuri anunţate iniţial.
„220 de persoane vor petrece Revelionul la noi, iar mulţi dintre aceştia sunt clienţi fideli ai restaurantului. Preţul unui meniu este 180 de lei, mai mic decât anul trecut. Oaspeţii noştri vor avea băuturi la discreţie şi vor putea gusta produse tradiţionale, dar şi somon în sos de şampanie sau icre roşii", explică Corina Atitienei, reprezentanta localului.
Nehotărâţii mai găsesc locuri pentru Revelion
La Restaurantul „Şerban", 200 din cele 2.000 de locuri sunt încă disponibile pentru doritori. Meniul costă aici 220 de lei.
„Îi aşteptăm pe invitaţii noştri cu o masă îmbelşugată, c