O salată apetisantă pentru dejunul la birou sau acasă, o metodă simplă, originală şi lejeră de a prepara ravioli.
Număr de porţii: 4
Ingrediente:
250 de grame de ravioli
1 salată verde mare
Ulei de floarea soarelui pentru prăjit
Ulei de nuci
Oţet balsamic
Muştar
Sare
Piper
La alegere: cuburi de jambon, bucăţele de ton sau crabi, andive, roşii uscate, nuci, muguri de pin
Mod de preparare:
- Ravioli se fierb, se răcesc şi se pun la congelator timp de o oră.
- Se încinge puţin ulei într-o tigaie.
- Se spală salata verde, se rupe în bucăţi şi se aşază pe un platou. Se adaugă ingredientele la alegere.
- Se prepară un sos vinegretă din ulei, oţet, muştar, sare şi piper.
- Se scot ravioli din congelator, se prăjesc în tigaie până devin aurii.
- Se aşază ravioli peste salată şi se serveşte cu sos.
O salată apetisantă pentru dejunul la birou sau acasă, o metodă simplă, originală şi lejeră de a prepara ravioli.
Număr de porţii: 4
Ingrediente:
250 de grame de ravioli
1 salată verde mare
Ulei de floarea soarelui pentru prăjit
Ulei de nuci
Oţet balsamic
Muştar
Sare
Piper
La alegere: cuburi de jambon, bucăţele de ton sau crabi, andive, roşii uscate, nuci, muguri de pin
Mod de preparare:
- Ravioli se fierb, se răcesc şi se pun la congelator timp de o oră.
- Se încinge puţin ulei într-o tigaie.
- Se spală salata verde, se rupe în bucăţi şi se aşază pe un platou. Se adaugă ingredientele la alegere.
- Se prepară un sos vinegretă din ulei, oţet, muştar, sare şi piper.
- Se scot ravioli din congelator, se prăjesc în tigaie până devin aurii.
- Se aşază ravioli peste salată şi se serveşte cu sos.