Tito s-a aflat, între 2 şi 14 octombrie 1977, la Paris. A fost găzduit la Palatul Élysée, în aşa numitele „apartamente regale“ de la primul etaj al corpului principal, cu vedere spre grădina, pe atunci, de trandafiri, a palatului. În ultima zi a vizitei, după acordarea unor înalte distincţii militare şi de stat, preşedintele Valéry Giscard d’Estaing i-a oferit lui Tito un prînz de rămas bun.
DE ACELASI AUTOR Cîrnatul cu varză şi Miss France Salata „japoneză“ Francillon Clafoutis - Jules Claretie Marmeladă de acerolePe masă se găseau barbuni în jeleu de fructe, consomé Chamonix, foie gras, caviar, pui în coniac, file de viţel Palace, sparanghel, anghinare, cremă tricolor „Franţa“, vinuri Chablis şi Bordeaux din ’61, şampanie Dom Perignon. Tito le-a povestit comesenilor de prima sa vizită la Paris, în 1937, cu 40 de ani în urmă, cînd stătea la Hotelul Saint Bernard, contacta Cominternul la Librăria Horizons şi făcea lungi plimbări prin Cartierul Latin. Avea misiunea să găsească o filieră franceză pentru infiltrarea voluntarilor iugoslavi pe frontul republican spaniol.
Tito s-a aflat, între 2 şi 14 octombrie 1977, la Paris. A fost găzduit la Palatul Élysée, în aşa numitele „apartamente regale“ de la primul etaj al corpului principal, cu vedere spre grădina, pe atunci, de trandafiri, a palatului. În ultima zi a vizitei, după acordarea unor înalte distincţii militare şi de stat, preşedintele Valéry Giscard d’Estaing i-a oferit lui Tito un prînz de rămas bun.
DE ACELASI AUTOR Cîrnatul cu varză şi Miss France Salata „japoneză“ Francillon Clafoutis - Jules Claretie Marmeladă de acerolePe masă se găseau barbuni în jeleu de fructe, consomé Chamonix, foie gras, caviar, pui în coniac, file de viţel Palace, sparanghel, anghinare, cremă tricolor „Franţa“, vinuri Chablis şi Bordeaux din ’61, şampanie Dom Perignon. Tito le-a povestit comesenilor de prima sa