La Sibiu kilogramul de carne de pui se vinde cu 12-15 lei kilogramul. Cea mai ieftină carne de pui se găseşte în Mehedinţi (între 4,5 şi 6 lei kilogramul). Laptele costă în Sibiu 3-4 lei pe litru, în timp ce în Argeş şi Suceava, se vinde cu preţuri între 1,5 şi 2,5 lei litrul.
Cea mai ieftină carne de pui se găseşte în Mehedinţi (între 4,5 şi 6 lei kilogramul) şi în Cluj, unde preţurile pe kilogram sunt cuprinse între 5,95 şi 6,4 lei. În schimb, vasluienii plătesc mai mult decât dublu kilogramul de carne de pui (12-14 lei). Şi în Sibiu preţurile sunt foarte mari, pornind de la 12 lei şi pot ajunge chiar şi la 15 lei/kg. Bucureştenii cumpără carnea de pui cu 7,5-9,5 lei kilogramul.
În pieţele şi târgurile din Cluj se vinde cel mai scump lapte din România, cu 4-5 lei litrul. Preţuri mari la lapte sunt şi în Bihor (3,5-4 lei/litru), Sibiu (3-4 lei/litru) şi Bucureşti (2,5-4 lei/litru). În schimb, lapte ieftin poate fi cumpărat din Argeş şi Suceava, cu preţuri între 1,5 şi 2,5 lei litrul.
Bucureştiul se situează, la aproape toate categoriile, sub media naţională ca preţuri, potrivit datelor disponibile pe site-ul Ministerului Agriculturii.
Astfel, preţurile de vânzare cu amănuntul ale principalelor produse agricole şi alimentare din pieţe şi târguri, în săptămâna 10-16 ianuarie, arată că cea mai ieftină carne de porc se vinde în judeţul Gorj, unde costă între 6,8 şi 7,2 lei kilogramul. Şi la Bacău se găseşte carne ieftină, preţul unui kilogram fiind cuprins între 8 şi 8,5 lei.
Cea mai scumpă carne de porc poate fi cumpărată din pieţele şi târgurile din Bistriţa şi Hunedoara, la preţuri de 15-18 lei/kg, respectiv 14-18 lei/kg. În Bucureşti, preţul unui kilogram de carcasă de porc se înscrie sub media la nivel naţional, între 9,5 şi 11 lei kilogramul.
În judeţele Hunedoara şi Timiş se vinde cea mai scumpă carne de vită , cu preţuri între