Atentă. Deşi nu prea se pricepe la gătit, Andreea Tonciu a fost receptivă la sfaturile bucătarului-şef Pentru oricine a văzut-o cel puţin o dată pe Andreea Tonciu, este limpede că domnişoara nu are nimic în comun cu gătitul. Şi dacă acest lucru nu era limpede pentru toată lumea, iubita fotbalistului Nicolae Mitea a dat o reprezentaţie de zile mari în bucătăria unui restaurant cu specific românesc proaspăt inaugurat. A intrat pe uşă îmbrăcată într-o haină de blană scumpă şi având pe braţ o geantă cu un preţ şi mai piperat. Şi-a luat în primire cratiţa cu iahnie de fasole, dar nu a renunţat niciun moment nici la blană, nici la geantă. Ştia ea ce ştia, de vreme ce geanta este un Hermes Birkin, un model foarte căutat de vedete. Asta în caz că este originală şi Andreea chiar a avut câteva mii de euro să dea pe ea.
După fasole a urmat ciorba, în care a amestecat ca şi cum ar fi înţeles despre ce e vorba, şi, la final, tocatul legumelor. Abia când a venit rândul cepei, pentru că nu se descurca, s-a încumetat să-şi dea geanta jos de pe braţ, dar a pus-o foarte aproape, ca nu cumva să i-o fure careva. Deşi e un antitalent în bucătărie, Andreea s-a dovedit docilă şi receptivă la tot ce i-a explicat bucătarul şi sunt şanse ca, pentru prima dată după multă vreme, Mitea să nu mai iasă în oraş atunci când îi e foame.
Atentă. Deşi nu prea se pricepe la gătit, Andreea Tonciu a fost receptivă la sfaturile bucătarului-şef Pentru oricine a văzut-o cel puţin o dată pe Andreea Tonciu, este limpede că domnişoara nu are nimic în comun cu gătitul. Şi dacă acest lucru nu era limpede pentru toată lumea, iubita fotbalistului Nicolae Mitea a dat o reprezentaţie de zile mari în bucătăria unui restaurant cu specific românesc proaspăt inaugurat. A intrat pe uşă îmbrăcată într-o haină de blană scumpă şi având pe braţ o geantă cu un preţ şi mai piperat. Şi-a luat în primire cratiţa cu iah