EXPERTĂ. Anca (ex-A.S.I.A.) a supravegheat ceafa de porc ca să nu se ardă, primind astfel notă maximă din partea juriuluiAnca Neacşu, devenită celebră pe vremea când activa în trupa A.S.I.A., nu a renunţat la cântat, înfiinţând în urmă cu ceva vreme, alături de Ianna Novac, trupa Ladies. Apariţiile s-au rărit, dar blonda a mai cochetat în tot acest timp şi cu televiziunea, prezentând mai multe emisiuni la Antena 1. Zona artistică nu este însă singura la care pare să se priceapă. Prezentă la deschiderea unui restaurant din Capitală, Anca a dovedit că ştie să împacheteze sarmale, dar că nu se dă în lături nici de la a face friptură la grătar. Ajutată de maestrul bucătar, blonda şi-a luat rolul în serios, a tăiat carnea corespunzător, a pus-o pe grătar şi a avut grijă să nu se ardă. La final, ea a câştigat concursul de gătit în defavoarea Adelinei Pestriţu, care a fost penalizată de preşedinta juriului, Laurette.
EXPERTĂ. Anca (ex-A.S.I.A.) a supravegheat ceafa de porc ca să nu se ardă, primind astfel notă maximă din partea juriuluiAnca Neacşu, devenită celebră pe vremea când activa în trupa A.S.I.A., nu a renunţat la cântat, înfiinţând în urmă cu ceva vreme, alături de Ianna Novac, trupa Ladies. Apariţiile s-au rărit, dar blonda a mai cochetat în tot acest timp şi cu televiziunea, prezentând mai multe emisiuni la Antena 1. Zona artistică nu este însă singura la care pare să se priceapă. Prezentă la deschiderea unui restaurant din Capitală, Anca a dovedit că ştie să împacheteze sarmale, dar că nu se dă în lături nici de la a face friptură la grătar. Ajutată de maestrul bucătar, blonda şi-a luat rolul în serios, a tăiat carnea corespunzător, a pus-o pe grătar şi a avut grijă să nu se ardă. La final, ea a câştigat concursul de gătit în defavoarea Adelinei Pestriţu, care a fost penalizată de preşedinta juriului, Laurette.