Bistro Epoque, restaurantul hotelului Epoque, cel mai nou boutique hotel din Bucureşti, prezintă un meniu special de Ziua Îndrăgostiţilor. Cina de Valentine's la Epoque va purta semnătura lui Guy Martin, celebrul chef francez ale cărui creaţii culinare sunt recunoscute cu 2 stele Michelin.
Master chef al celui mai vechi restaurant parisian de lux, Le Grand Vefour, Guy Martin este unul dintre cei mai apreciaţi şi mai faimoşi artişti culinari din lume. Începând din ianuarie 2011 Guy Martin semnează meniul Epoque, iar cină specială de Valentine's Day reprezintă prima creaţie oficială a să şi a asistentului sau Arnaud Dunand pentru clienţii Bistro Epoque.
Epoque Hotel a pregătit o selecţie atentă pentru a sărbători Valentine's Day, ofertele fiind gândite special pentru cupluri. Epoque propune clienţilor săi o cină excepţională pentru doi, într-o atmosferă romantică în elegantul decor al Bistro Epoque, la preţul de 400 lei. De asemenea, pachetul de Valentine's include şi o noapte de cazare într-unul din apartamentele VIP pentru două persoane cu mic dejun la preţul de 400 lei şi/sau un program complet de relaxare pentru doi cu masaj şi acces la Epoque Spa la preţul de 200 lei.
Hotel Epoque este un brand de lux ce vizează turiştii cu standarde ridicate de călătorie, ale căror criterii de selecţie sunt unicitatea şi caracterul locatiei, servicii personalizate şi nevoia de individualitate.
Hotelul Epoque are 45 apartamente, un bistro francez, wintergarden şi SPA.
Bistro Epoque, restaurantul hotelului Epoque, cel mai nou boutique hotel din Bucureşti, prezintă un meniu special de Ziua Îndrăgostiţilor. Cina de Valentine's la Epoque va purta semnătura lui Guy Martin, celebrul chef francez ale cărui creaţii culinare sunt recunoscute cu 2 stele Michelin.
Master chef al celui mai vechi restaurant parisian d