A început să lucreze în radio în urmă cu 15 ani, a adus divertismentul muzical în Giurgiu şi a ajutat zeci de familii în campanii umanitare.
Cami spune că s-a simtiţ tot timpul atrasă de domeniul mass media. La numai câţiva anişori, organiza în joacă spectacole imaginare împreună cu prietena ei din copilărie şi orice instrument din casă, inclusiv sprayurile mamei, îi deveneau microfon.
„Cea mai veche amintire a mea, legată de ce mi-aş dori să fac în viaţă, este prezentarea buletinului meteo, imitând-o pe Romica Jurcă. Eram la grădiniţă pe atunci, iar rudele se amuzau teribil, ba chiar mă înregistrau. Îmi improvizam microfon din orice, chiar şi din sprayul mamei mele, Farmec 16”, îşi aminteşte Camelia.
Vocea din noapte
Pasiunea pentru radio şi televiziune i-au îndreptat paşii spre acest domeniu încă din vremea liceului, atunci când a luat fiinţă în Giurgiu primul post local de radio. A mers să susţină un concurs pentru postul de ştirist, dar colegii din emisie au „furat-o”.
„Emanuel David a fost cel care a insistat să nu mă îndrept spre postul de ştirist. Îmi amintesc că, m-au întrebat atunci câţi membri are trupa Beatles, iar eu i-am spus pe toţi, după nume”, mai spune jurnalista.
Vocea Cameliei ţinea companie giurgiuvenilor, în noapte, la emisiunile de divertisment. Îi plăcea să interacţioneze cu ascultătorii.
„Eram în tură de noapte când m-a sunat chiar redactorul şef de atunci să-mi spună să mă odihnesc. Să fii volubil, poate fi o calitate dar şi un defect, în acelaşi timp. Pentru mine este o calitate şi în munca mea m-a ajutat foarte mult”, a mai spus aceasta.
În 2000 „s-a trezit” într-o echipă de radio profesionistă, făcând animaţie locală seara.
„Eram foarte mândră că eram colegă de breazlă cu Liana Stanciu, Toni Teşiu şi Raluca Moianu”, mărturiseşte tânăra.
Weekendul începea cu ea
În 2002 a descoper