Conform celui mai recent studiu al site-ului de recrutare Myjob, aproape o treime (28,11%) dintre români nu au avut şi nu-şi doresc o relaţie cu un coleg/o colegă de serviciu, de teamă să nu fie daţi afară. Alţi 10,44% declară că evită o asemenea relaţie pentru că ar risca să se ocupe de probleme de serviciu şi acasă, iar mai mult de un sfert (27%) spun că s-ar plictisi de partener dacă ar şi munci împreună. Aproape 5 procente (4,88%) dintre participanţii la sondaj afirmă că se tem de reacţia colegilor şi de aceea nu se implică în relaţii amoroase la locul de muncă, informează un comunicat de presă transmis redacţiei.
În schimb, cca 20% dintre respondenţi consideră că acelaşi serviciu este un motiv în plus pentru armonie în cuplu, iar 2% declară că aşa le este mai uşor să-şi ţină partenerul sub observaţie. 5,4% dintre cei chestionaţi au ales un coleg de serviciu ca partener pentru că, spun ei, nu au când să cunoască oameni noi, în timp ce mai mult de 3 procente au recunoscut că relaţiile de la locul de muncă le-au adus promovarea în companie.
F. A. Conform celui mai recent studiu al site-ului de recrutare Myjob, aproape o treime (28,11%) dintre români nu au avut şi nu-şi doresc o relaţie cu un coleg/o colegă de serviciu, de teamă să nu fie daţi afară. Alţi 10,44% declară că evită o asemenea relaţie pentru că ar risca să se ocupe de probleme de serviciu şi acasă, iar mai mult de un sfert (27%) spun că s-ar plictisi de partener dacă ar şi munci împreună. Aproape 5 procente (4,88%) dintre participanţii la sondaj afirmă că se tem de reacţia colegilor şi de aceea nu se implică în relaţii amoroase la locul de muncă, informează un comunicat de presă transmis redacţiei.
În schimb, cca 20% dintre respondenţi consideră că acelaşi serviciu este un motiv în plus pentru armonie în cuplu, iar 2% declară că aşa le este mai uşor să-şi ţină partenerul sub observaţie